Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /furanet/sites/anuncios.adnstream.tv/web/htdocs/wp-settings.php on line 229

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /furanet/sites/anuncios.adnstream.tv/web/htdocs/wp-settings.php on line 231

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /furanet/sites/anuncios.adnstream.tv/web/htdocs/wp-settings.php on line 232

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /furanet/sites/anuncios.adnstream.tv/web/htdocs/wp-settings.php on line 249

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /furanet/sites/anuncios.adnstream.tv/web/htdocs/wp-includes/wp-db.php on line 52

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /furanet/sites/anuncios.adnstream.tv/web/htdocs/wp-includes/cache.php on line 36

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /furanet/sites/anuncios.adnstream.tv/web/htdocs/wp-includes/cache.php on line 389

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl($output) in /furanet/sites/anuncios.adnstream.tv/web/htdocs/wp-includes/classes.php on line 537

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl($output) in /furanet/sites/anuncios.adnstream.tv/web/htdocs/wp-includes/classes.php on line 537

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el($output) in /furanet/sites/anuncios.adnstream.tv/web/htdocs/wp-includes/classes.php on line 537

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el($output) in /furanet/sites/anuncios.adnstream.tv/web/htdocs/wp-includes/classes.php on line 537

Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el($output) in /furanet/sites/anuncios.adnstream.tv/web/htdocs/wp-includes/classes.php on line 556

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl($output) in /furanet/sites/anuncios.adnstream.tv/web/htdocs/wp-includes/classes.php on line 653

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl($output) in /furanet/sites/anuncios.adnstream.tv/web/htdocs/wp-includes/classes.php on line 653

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el($output) in /furanet/sites/anuncios.adnstream.tv/web/htdocs/wp-includes/classes.php on line 653

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el($output) in /furanet/sites/anuncios.adnstream.tv/web/htdocs/wp-includes/classes.php on line 653

Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el($output) in /furanet/sites/anuncios.adnstream.tv/web/htdocs/wp-includes/classes.php on line 678

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /furanet/sites/anuncios.adnstream.tv/web/htdocs/wp-includes/query.php on line 21

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /furanet/sites/anuncios.adnstream.tv/web/htdocs/wp-includes/theme.php on line 508

Strict Standards: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method UltimateTagWarriorActions::ultimate_query_vars() should not be called statically in /furanet/sites/anuncios.adnstream.tv/web/htdocs/wp-includes/plugin.php on line 57

Strict Standards: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method UltimateTagWarriorActions::ultimate_posts_where() should not be called statically in /furanet/sites/anuncios.adnstream.tv/web/htdocs/wp-includes/plugin.php on line 57

Strict Standards: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method UltimateTagWarriorActions::ultimate_search_where() should not be called statically in /furanet/sites/anuncios.adnstream.tv/web/htdocs/wp-includes/plugin.php on line 57

Strict Standards: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method UltimateTagWarriorActions::ultimate_posts_join() should not be called statically in /furanet/sites/anuncios.adnstream.tv/web/htdocs/wp-includes/plugin.php on line 57

Strict Standards: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method UltimateTagWarriorActions::ultimate_search_join() should not be called statically in /furanet/sites/anuncios.adnstream.tv/web/htdocs/wp-includes/plugin.php on line 57

Strict Standards: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method UltimateTagWarriorActions::ultimate_posts_groupby() should not be called statically in /furanet/sites/anuncios.adnstream.tv/web/htdocs/wp-includes/plugin.php on line 57

Strict Standards: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method UltimateTagWarriorActions::ultimate_tag_templates() should not be called statically in /furanet/sites/anuncios.adnstream.tv/web/htdocs/wp-includes/plugin.php on line 160
Russel Peters: Acento de los Británicos…
Strict Standards: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method UltimateTagWarriorActions::ultimate_add_meta_keywords() should not be called statically in /furanet/sites/anuncios.adnstream.tv/web/htdocs/wp-includes/plugin.php on line 160


Russel Peters: Acento de los Británicos…


Strict Standards: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method UltimateTagWarriorActions::ultimate_the_content_filter() should not be called statically in /furanet/sites/anuncios.adnstream.tv/web/htdocs/wp-includes/plugin.php on line 57

Strict Standards: Non-static method UltimateTagWarriorActions::regExEscape() should not be called statically in /furanet/sites/anuncios.adnstream.tv/web/htdocs/wp-content/plugins/UltimateTagWarrior/ultimate-tag-warrior-actions.php on line 669

Strict Standards: Non-static method UltimateTagWarriorActions::regExEscape() should not be called statically in /furanet/sites/anuncios.adnstream.tv/web/htdocs/wp-content/plugins/UltimateTagWarrior/ultimate-tag-warrior-actions.php on line 669

Strict Standards: Non-static method UltimateTagWarriorActions::regExEscape() should not be called statically in /furanet/sites/anuncios.adnstream.tv/web/htdocs/wp-content/plugins/UltimateTagWarrior/ultimate-tag-warrior-actions.php on line 670

Strict Standards: Non-static method UltimateTagWarriorActions::regExEscape() should not be called statically in /furanet/sites/anuncios.adnstream.tv/web/htdocs/wp-content/plugins/UltimateTagWarrior/ultimate-tag-warrior-actions.php on line 670

Acento de los Británicos... reino unido, comedia,humor,risa,gracia,russel,peterRussel Peters: Acento de los Británicos…. Comedía espectacular del acento de los ingleses de Reino Unido…


, , , , , ,

Categoria: Zappinternet, Contenido Promocional

Comentario de Sam

Realizado el Wednesday, 30 de May del 2012 a las 10:39 am

Kijk, dat ziet er uit als vakantie. Het is dus gekult om bootje te gaan varen met Luc en de dolfijnen hebben flink hun best gedaan. De foto’s geven een mooie indruk van de kust. Wat hebben jullie een flitsende camper en wat zit het prinsje heerlijk op zijn hoge kussen. In Singapore was hij compleet gevloerd in de buggie en op de rug, dat ziet er nu heel anders uit. Groet, PC

Escribir un comentario

XHTML: Puedes usar estos tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>